Нашата история:

“Sprouted for life”

Когато създавахме продуктите, ние се вдъхновявахме от древната мъдрост на нашите предци, търсихме логиката за перфектната формулировка на отделните компоненти в тях и използвахме съставки, отговарящи на най-високите стандарти за здравословно хранене. Покълнали, ферментирали, био, алкализиращи, даващи ни възможност да създадем жива храна в универсална за използване форма!

Нашите основатели:

Здравейте, аз съм Живко. Дълбоко вярвам в силата на природата и в способностите на човешкото тяло да се лекува, чрез правилно хранене, физическа и духовна активност. Срещата ми в периода на живота ми от 24-тата до 30-та ми годишнина с няколко сериозни заболявалния, като тиреоидит на Хашимото, преддиабет и инсулт, ме накараха да променя из основи начина си на живот . Преминах към изцяло растителна храна, максимално чиста и внимателно подбрана, отдадох се на духовна практика и медитация. Заболяванията ми отшумяха, чувствам се пълен с енергия.

Моята мисия чрез Ancestral Superfoods e да създавам храни, които да помагат за превенция на заболяванията, да съхраняват човешкото здраве и да са съставени от възможно най-чистите и пълноценни съставки.

Здравейте, аз съм Лени. През цялата си кариера, до стартирането на проекта Ancestral Superfoods съм работила като главен мениджър в компанията на един от най-големите производители на био зеленчуци в Европа. Здравословния начин на живот и производство в синхрон с природата са ме съпътствали повече от 20 години . Посветила съм много часове работа в кампанията, която създадох “Здраве за нашите деца” .

Много ми хареса идеята на Живко да създадем покълнали и ферментирали суперхрани и сега съм щастлив съосновател на проекта. Моята мисия е да накарам колкото се може повече хора да усетят „шопинг терапия“ не когато купуват дрехи и безсмислени предмети, а когато слагат в кошницата си продукти, свързани с по-здравословен и по-естествен начин на живот!

Екип и семейство

Живко Джамяров

Основател / бранд стратегия и мениджмънт

Елена Герганова

Основател / външна търговия

Ивайло Тиманов

Стратегическо планиране и бизнес развитие

Георги Герганов

Основател / вътрешна търговия

Силвия Семчева

юридически консултант

Аня Павленко

фотография и събития

Георги Джамяров

дистрибуция и логистика

Цветан Хаджийски

дизайн и светостроене

ТОни Джинджър

маркетинг и реклама

Нашата мисия

Да пренесем древната мъдрост и познания в храненето в полза на модерния човек.

Инвеститор в Ансестрал Суперфудс ООД е „Фонд Ню Вижън 3“ КД, чиято дейност се изпълнява със съфинансиране от Европейския фонд за регионално развитие по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, управлявано от Фонд на фондовете в България.