Анастасия Шахматова

Анастасия Шахматова

Представи се с няколко думи?

Казвам се Анастасия Шахматова. Аз съм треньор по личностно и бизнес развитие, консултант и специалист по Женски практики от Школата на Лариса Ренар. Имам дългогодишен опит в създаването и организирането на женски тренинги. Освен това съм първата притежателка на Медальона „Кръгът на Женската Силата” в България.

Освен работното ми лице имам и друго такова – майка съм на прекрасна дъщеря, собственик на куче, любител на спорта и привърженик на здравословния начин на хранене.

Каква е твоята мисия?

Моята мисия е да помагам на жените да намерят себе си и своето щастие. По тази причина създадох Woman LifeBook. Това е платформа за обучения от най-различно естество – психология, бизнес, личностно развитие и т.н. При нас всяка жена пише своя собствена щастлива история.

Имаш ли супер сила и каква е тя?

“Супер” силата ми е да откривам и развивам таланти. В годините се научих лесно и бързо да открима нуждите на човека срещу себе си и да му помогна да извади наяве вътрешния си потенциал, за който често дори не подозира.

Какво е „здравето“ за теб?

Здравето” за мен е най-важното в живота на човека. Без него не можем да постигнем всичко, а имаме ли го – целият свят с всичките му невероятно възможности е пред нас.

А Превенцията важна част ли е от твоята стратегия за здраве?

Разбира се. Превенцията е в основата на здравето в днешно време. Най-разумно е не да чакаме да се появи даден проблем, за да му обърнем внимание, а да се застраховаме предварително, ако имаме тази възможност.

Анастасия Шахматова
Анастасия Шахматова

Какво мислиш за покълналите, ферментиралите и имуностимулиращите храни?

Смятам, че полезните им качества са толкова много, че им гарантират място в менюто на всеки човек, който желае да се храни и да живее здравословно.

Защо реши да участваш в проекта Ансестрал Суперфудс?

Най-напред, защото лично съм се убедила в благоприятното въздействие на продуктите на Ансестрал върху организма. Самата аз ги използвам в ежедневието си и съм безкрайно доволна. Освен това проектът изцяло се вписва в концепцията ми за здравословен живот и за мен е удоволствие да съм част от него.

Какво би било твоето послание към хората?

От всички дарове, които човек може да получи, здравето е най-ценният. Грижете се за себе си и за своето здраве!

За контакт

Анастасия Шахматова

Уеб сайт: womanlifebook.com

facebook: WomanLifeBook

Instagram: @anastasialifebook