Рецепти, Десерти, Закуски

Чиа Пудинг с Druidess

Чиа Пудинг с Druidess

Чиа пудинг с Druidess е чудесна идея за вкусна и здравословна закуска. Освен безспорните здравословни качества на чиата и полезните мазнини от кокосовото мляко, Druidess подпомага имунитета и регулирането на теглото. Продуктът е специално разработена холистича формула за жени, съдържаща внимателно подбрани съставки, които спомагат за оптимална обмяна на веществата, баланс и виталност в ежедневието. Допринася за поддържането на здрава коса, кожа и нокти, с ефект, забавящ стареенето.

Необходими продукти за Чиа Пудинг с Druidess:

  • 50 гр чиа
  • 200 мл кокосово мляко
  • 1 ч.л. Кленов сироп
  • 1 с.л. фъстъчено масло
  • 1 с.л. Druidess
  • Ягоди и боровинки
Чиа Пудинг с Druidess

Инструкции за приготвяне на Чиа Пудинг с Druidess:

Накиснете чиа семената в кокосовото мляко и кленовия сироп за поне 4-5 часа. Най-добре е да го направите вечерта и да го оставите в хладилника до сутринта.

Сложете в чаша или бурканче накиснатата чиа, добавете фъстъчено масло, гарнирайте с пресните плодове и добавете лъжичка Druidess.

Насладете се на всяка лъжичка от този вкусен и здравословен чиа пудинг!

author-avatar

За Жоро

Жоро се занимава с продуктова фотография заедно с неговата приятелка, която е проп стилист. Има над 10 години опит, като главен готвач, 6 от които в Лондон. Прибира се в България, след като осъзнава какви възможности има благодарение на развитите му фотографски умения. В момента има клиенти от цял свят, а негова снимка се появява на корицата на Thrive Magazine. Разбери повече за Жоро

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *