Цвети Василева

Цвети Василева

Представи се с няколко думи?

Казвам се Цвети Василева. Имам магистърска степен със спец. “Транспортен Мениджмънт”. Работя в сферите на транспорта, търговията и маркетинга, както и активно поддържам профилите ми в социалните мрежи.

Каква е твоята мисия?

Може би сте чували – “добротата ще спаси света”. Именно чрез тази фраза мога да опиша накратко моята мисия. Човек може да направи добро, независимо от финансовите му възможности и с това да окаже своята подкрепа на животни, хора в нужда или участие в различни социални каузи.

Имаш ли супер сила и каква е тя?

Ако вярата и силата на мисълта са супер сили, то това са моите.

Какво е „здравето“ за теб?

Начин на живот. Себеуважение. Осъзнаване. Човек трябва да полага грижи както за менталното, така и за своето физическо здраве. Едва когато осъзнаем тези важни неща, ще започнем да уважаваме повече себе си и това ще се отрази положително на света около нас.

А Превенцията важна част ли е от твоята стратегия за здраве?

Превенцията е най-важния способ за отлично здравословно състояние както външно така и вътрешно. Именно чрез превантивните мерки,  бихме могли да запазим себе си здрави и красиви за дълго.

Какво мислиш за покълналите, ферментиралите и имуностимулиращите храни?

Мисля че тези храни са “must have”, именно защото те набавят на организма необходимата доза полезни вещества в малки концентрирани количества. В забързаното ежедневие е трудно да доставяме на организма си пълноценна храна, затова покълналите, ферментиралите и имуностимулиращите храни са чудесен източник на здраве и енергия.

Цвети Василева
Цвети Василева

Защо реши да участваш в проекта Ансестрал Суперфудс?

Използвам храните на Ансестрал Суперфудс повече от година, и за мен като човек който не яде животински продукти, те са пълноценен източник на концентрирано съдържание на необходими за моя организъм хранителни вещества. Смятам че те предлагат революционен продукт защото използват уникална технология за максимално извличане на полезни вещества. Затова приех с удоволствие да участвам в проекта.

Какво би било твоето послание към хората?

“Когато обичаш себе си, позволяваш на чудесата да се случват в живота ти.”

Луиз Хей

За контакт

Цвети Василева

Уеб сайт: cvetydiary.blogspot.com

facebook: Cvety Vassileva

Instagram: @cvety_vassileva