Алманах, Познание

В чест на мъжете

В чест на мъжете

Знаете ли, че през месец ноември отбелязваме международния ден на мъжа? От няколко години пък това е времето на Movember – месец, в който мъжете показват солидарност към страдащите от рак на тестисите, като оставят мустаците и брадата си да растат. За да почетем силната половина на света, днес избрахме да ви запознаем с Chieftain. Този продукт създадохме с грижа за съвременния градски мъж и неговите нужди.

Съвременният градски мъж

Съвременният градски мъж е изключително явление. Той вирее в големия град под огромен стрес, докато изпълнява всичките си работни и домашни задължения. А господата, които намират време да се грижат за себе си са нашите лични герои. Преди да оборите аргумента ни с ролята на жената, искаме да отбележим – тук не целим да противопоставяме половете. Всеки от нас има своето място и роля. Макар понякога да ни изглежда, че ние сме в най-неизгодно положение, истината никога не е черно-бяла.

Знаете ли, например, че мъжете са статистически по-застрашени от психически проблеми и заболявания и са по-склонни да имат суицидни мисли? Напрежението, което лежи върху плещите на съвременния мъж съвсем не е малко. Комбинирайте това с липсата на общност или племе, които да подкрепят мъжа в израстването му и картинката ще ви стане ясна. Ние знаем, че много мъже дават най-доброто от себе си, за да бъдат добри родители, партньори, синове и бизнесмени всеки ден без да очакват потупване по рамото в замяна.

За това създадохме за тях нещо специално – подкрепа под формата на качествена функционална супер храна.

Chieftain е вдъхновен от древните племенни лидери, които с лекота са поемали отговорност за стотици, дори хиляди хора и които са знаели как да се грижат за себе си. Защото никой от нас, мъж или жена, не може да дава, ако собствената му чаша е празна. А Chieftain е перфектният начин да напълните чашата си – буквално и преносно.

Този продукт съдържа внимателно подбрани растителни съставки, които са органично отгледани с грижа за природата и за мъжа.

Няма да ви разказваме подробно за всяка съставка. За нейните ценни свойства и методът й на обработка можете да прочетете повече тук. Ще ви споделим само, че Chieftain съдържа 6 различни покълнали ферментирали храни, 6 различни супер храни, неактивирана хранителна мая, както и пробиотичен комплекс.

В чест на мъжете

Редовната консумация на Chieftain се грижи за всички системи и органи в тялото ви. Този продукт дарява на организма 39% от препоръчителния дневен прием пълен протеин. Всяка доза от него осигурява на организма нужните омега мастни киселини, при това в оптимално съотношение, което има огромно значение за сърдечното здраве.

Благодарение на Chieftain ще се радвате на добър метаболизъм, заради високото му съдържание на фибри, липиди и други микронутриенти. Пробиотичният комплекс пък има директно положително въздействие върху чревния микробиом. Здравите стомах и черва неминуемо водят до повече ментален фокус и подпомагат отделянето на ендорфини.

Не на последно място, Chieftain е богат и на антиоксиданти – безценните вещества, които премахват свободните радикали от организма, намаляват щетите от тях и забавят процесите на стареене. Така значително се редуцира рискът от ракови заболявания, проблеми с опорно-двигателния апарат и сърдечни проблеми.

Знаем, че това е много за един привидно обикновен прахообразен продукт, но Chieftain не е просто поредната суперхрана или модна тенденция. Той е като зрял мъж – може и знае много, изпълнява стотици функции без да изисква постоянно признание и създава една стабилна основа за цялата система.

В месеца, посветен на мъжа, погрижете се за себе си или за любимата си половинка. Подарете здраве на брат си или баща си. Зарадвайте господата около себе си с истински дар от природата. Поръчайте Chieftain от онлайн магазина ни тук.

100% натурален продукт, специално разработен за Мъже!
Chieftain

Chieftain е многокомпонентна, функционална храна, специално разработена да подпомага мъжкото здраве и енергия. Дава сила, балансира енергията, подкрепя имунитета, подобрява перисталтиката и чревния баланс, алкализира организма.

Пълноценна храна, изключително подходяща за активни мъже. Уникалната формула на Chieftain съдържа 100% усвоими витамини, ензими, минерали и фибри от покълнали и ферментирали био семена, плодове, билки и пробиотичен комплекс. Съдържа 39% лесноусвоим, чист растителен протеин.

Подари си здраве и енергия с Chieftain!

Здраве и енергия за МЪЖА

Chieftain

Chieftain се предлага в разфасовка от 200 g и удобни сашета еднократна доза от 10 g.
author-avatar

За Симона Димитрова

Симона е йога и тантра преподавател, както и копирайтър с години опит и стотици написани статии зад гърба си. За нея здравословният начин на живот започва с храненето. От години изследва връзката между качествената храна и духовните практики и с удоволствие споделя личния си опит и знанията си в тези области. Тя е човекът зад първия български йога блог Goyogaflow. Писала е статии за десетки сайтове и печатни издания в България и Европа. Днес тя е създател на проекта Lovers of Life, който е пресечната точка между всичките й интереси и всички практики, които е усвоила през годините.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *