Рецепти, Десерти

Тиквен супер фъдж с Chieftain

Тиквен супер фъдж с Chieftain

Има ли по-подходящ начин да отпразнуваме началото на годината от този? Този невероятно вкусен фъдж буквало се топи в устата – КРЕМООБРАЗЕН, АРОМАТЕН И РАЗЛИЧЕН, НЕНАТРАПЧИВ, ПРИЯТНО СЛАДЪК, КОПРИНЕН, ВЪЛШЕБЕН! Освен това както винаги е веган, без захар, без млечни и без глутен, a за капак на всичко, съдържа ферментиралите и покълнани суперхрани на Ancestral Superfoods.

Необходими продукти за Тиквен супер фъдж с Chieftain:

  • 1/2 чаша кокосово масло⁣
  • 1/2 чаша масло от кашу⁣
  • 1 чаша тиквено пюре⁣
  • 1 ч.л. „pumpkin spice“ микс от подправки – канела, джинджифил на прах и индийско орехче
  • 2 с.л. Chaiftain
Тиквен супер фъдж с Chieftain

Инструкции за приготвяне на Тиквен супер фъдж с Chieftain:

Смесете всички съставки в средно голяма купа и изсипете в квадратна или правоъгълна форма с приблизителни размери 20х20 см, или по-малка, ако желаете по-голяма дебелина на фъджа.

Замразете за 2-3 часа.

Извадете, изчакайте да се отпусне за 20-30 минути и нарежете на квадратни парчета.

Споделете и се насладете на това изкушение, заедно с любим човек!

author-avatar

За Анна Стойкова

Kазвам се Анна. Аз съм един мечтател с бохемска душа, влюбен в света, обичащ живота и търсещ магията в малките неща. Пристрастена съм към здравословния начин на живот и хранене, пътешествията до далечни и екзотични дестинации и към йогата. Обожавам движението на открито, така че използвам всяка възможност да се слея с природата, където лесно намирам баланса, когато го изгубя. Моята мисия е да вдъхновявам всеки, който срещна по пътя си, да следва своите мечти и да живее един по-прекрасен, здравословен, пълноценен и щастлив начин на живот, с две думи да превърна света в едно по-добро място и всеки един от нас да се стреми да бъде все по-добра версия на себе си всеки ден. Желанието ми е всички да сме здрави, по-позитивни и щастливи, да обичаме и пазим планетата Земя и да се наслаждаваме на това приключение, наречено живот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *