Предизвикателство „Влез във Форма“

Предизвикваме те тази пролет да сме заедно и да си подарим много сила, енергия и красота!

Предизвикателство „Влез във Форма“ е напълно безплатна 4-седмична програма, в която заедно с нашите приятели – Нети, Пламен, Ани и Живко ще те запознаем с някои основни техники, които ще ти помогнат по-лесно да влезеш във форма за лятото.

В продължение на 4 седмици ще получиш няколко имейла с полезни книжки с безценни съвети от нашите ментори, които ще ти помогнат да преоткриеш себе си. Затова не губи време и се запиши за предизвикателството още сега!

Целта ни е да те провокираме и да ти помогнем да направиш първите крачки към изграждането на здраво тяло, да се научиш да се освобождаваш от стреса и да обръщаш повече внимание на себе си : )

Приеми предизвикателството

Участието в Предизвикателство „Влез във Форма“ е напълно БЕЗПЛАТНО за всички и не изисква покупката на каквото и да е, а само да имаш воля и желание да направиш нещо добро за себе си!

Стани част от „Племе на Здравето“

Стани част от нашата група във facebook Племе на Здраветo, където може да зададеш въпросите си на нашите ментори Нети, Пламен, Ани и Живко, които с удоволствие ще ти отговорят.

Нашите ментори

Отказ от отговорност

“Ансестрал Суперфудс” ООД не носи отговорност за грешки и неточности, които могат да бъдат намерени в текстовете, както и по отношение на всички действия, предприети от читателите, като резултат от прочетените препоръки и  текстове от кампанията „Предизвикателство Влез във Форма“

С настоящия отказ от отговорност изрично се изключва възможността за търсене на отговорност и обезщетение от авторите на статии и дружеството “Ансестрал Суперфудс” ООД за възникнали здравословни, лични, материални и нематериални загуби, щети и/или пропуснати ползи.

Обръщаме внимание на уважаемите ни читатели и последователи, че резултатите, които могат да бъдат постигнати при точно и правилно изпълнение на препоръките, от кампанията „Предизвикателство Влез във Форма“ на “Ансестрал Суперфудс” ООД, са строго индивидуални. Резултатите след изпълнение на всички препоръки от кампанията могат да варират, както и същите не са гарантирани. 

Преди да започнете изпълнение на кампанията „Предизвикателство Влез във Форма“ на “Ансестрал Суперфудс” ООД, при необходимост препоръчваме  на всеки от читателите ни да се консултира с лекуващ лекар или диетолог относно здравословното си състояние. Препоръчително е да следите състоянието си, като при възникнали физиологически неразположения, Ви Молим да прекратите своевременно изпълнението на дадените препоръки, като потърсите медицинска помощ.

Предоставената по време на кампанията информация не следва да се използва като алтернатива на медицински съвети,  особено при  препоръки от  медицинско лице или диетолог свързан със здравословното състояние.

Информираме Ви, че предоставената информацията в публикуваните текстове и препоръки, по време на  кампанията, не са предназначени за самолечение и самодиагностика, като не отменят дадените индивидуални медицински съвети, диагнози или провеждано индивидуално лечение.