Ancestral Superfoods са иновативни покълнали и ферментирали функционални храни, които са богати на лесно усвоими хранителни елементи. По този начин подпомагат имунната система и обмяната на веществата, като част от едно балансирано и здравословно хранене. Всички наши продукти са био сертифицирани, веган, сурови, алкални, пребиотични и направени от внимателно подбрани зърнени храни, които естествено не съдържат глутен. Подходящи за вегани, вегетарианци, активно спортуващи, и всички, които искат да добавят доза здраве в своето ежедневие.

Нашите Продукти

История

Аз съм Живко Джамяров, социален предприемач и съосновател на Ancestral Superfoods. За мен мисията чрез превенция да живеем по-холистично, да бъдем по-здрави и да възстановим баланса с природата са основите на бранда и общността на Ancestral Superfoods
story_homepage
Concept

Концепция

Продуктите на Ancestral Superfoods съчетават единствено 100% биосертифицирани съставки от внимателно подбрани зърнени и бобови растения, семена, плодове, пробиотик и деактивирана хранителна мая.

Иновативните технологии за осигуряване и извличане на максимум полезни вещества прави отделните съставки необикновено ценни сами по себе си. Познанията и уменията за тяхното съчетаване ни дава възможност да ги комбинираме в суперхрани с уникални хранителни качества.

Отзиви за Ancestral Superfoods

Предимства на нашите продукти

ПОКЪЛНАЛИ

Покълването трае 36 часа – периодът, за който доказано се достига пикова концентрация на полезни вещества в семето.

ФЕРМЕНТИРАЛИ

Съставките преминават през млечнокисела ферментация, което повишава усвояемостта и подобрява хранителния им състав.

ЖИВИ

Продуктите се изсушават на ниска температура и запазват изцяло съдържанието на живи ензими за подобрено храносмилане.

ОРГАНИЧНИ

Съдържащи биосертифицирани съставки, отгледани според принципите на органичното и устойчивото земеделие.

organic-product-Logo-782x1148-Opt

АЛКАЛНИ

Всеки продукт съдържа алкализиращи растения, които понижават киселинността в тялото и възстановяват баланса на pH.

ПРОБИОТИЧНИ

Балансират микрофлората с помощта на жив пробиотичен комплекс от щамовете лактобацилус и бифидобактериум бифидум.

ПРЕБИОТИЧНИ

Съдържат голямо количество фибри с пребиотична функция за подхранване на добрите бактерии в стомаха и червата.

ФУНКЦИОНАЛНИ

Разработени според концепцията за прием на максимално количество полезни вещества в минимална порция суперхрана.

Нашето племе

Настоящ бикини фитнес състезател, мотиватор и модел. Започва да води живот в хармония с природата и се отдава на фитнес преди повече от пет години. Здравословни проблеми и рязко напълняване я поставят на пътя на търсенето на решения, които намира на бригада в САЩ. Айтен научава как да се храни здравословно и да постигне мечтаната фигура.
Айтен Кърмаджи
Д-р Райна Стоянова
Завършва медицина в София през 2011 година. Специализант по ендокринология и болести на обмяната в клиниката по метаболитно-ендокринни заболявания и диететика на болница „Царица Йоанна – ИСУЛ“. Опитът на Райна в областта на храненето стартира още в студентските й години, като стажант на видни имена в сферата.
Д-р Райна Стоянова
Борец с хранителните нарушения. След 7 години в маркетинга и рекламата, Жаси зарязва професията си, за да помага на хора, които страдат от системни преяждания. Системните преяждания са основен симптом на най-разпространените хранителни разстройства – анорексия, булимия и системни компулсивни преяждания.
Жасмина Гевезиева
Пламен Атанасов
Пламен Атанасов се занимава активно с Calisthenics от няколко години. Има доста състезания зад гърба си с призови места, както в България така и на международни състезания. Издател е на първа по рода си книга за България относно Calisthenics. Работи като треньор по функционални тренировки и Calisthenics или по познат за мнозинството като Уличен Фитнес.
Пламен Атанасов

ЗАЩО ДА ВКЛЮЧИМ СУПЕРХРАНИТЕ НА Ancestral Superfoods В МЕНЮТО СИ?

Тяхното положително здравословно въздействие върху тялото и ума е изключително важно и необходимо, но е трудно човек да си осигури сам в съвременното ежедневие всички нужни съставки. Чрез суперхраните на Ancestral Superfoods се:

1.
НАБАВЯТ

необходимите за организма витамини, минерали, фибри, ензими, аминокиселини и пробиотици

2.
ПОДДЪРЖАT
в добро състояние имунната система, перисталтиката, мисловната дейност, кожата, косата и ноктите
3.
АЛКАЛИЗИРАT
тялото, като засилват обмяната на веществата и неутрализират свободните радикали
4.
ПРЕЧИСТВАT
организма от натрупаните плаки и токсини и му помагат да се освободи от излишната вода
5.

РЕДУЦИРАТ

напрежението и стреса и дават енергия и виталност

Рецептите които обичаме

Кулинарни
вдъхновители

Искаш да разбереш повече за хората, които приготвят уникалните рецепти в нашия блог?
Запознай се с нашите Кулинарни вдъхновители, разбери какви съвети дават, какви кулинарни тайни имат и научи най-готините и здравословни рецепти с любимите продукти!

Стани част от „Племе на Здравето“

Стани част от нашата група във facebook Племе на Здраветo! Място за среща, където да споделяме интересна информация и рецепти, обменяме идеи как да подобрим и подпомогнем здравето си, чрез избора ни на храна, физическа активност и целенасочена работа с ума.

Детокс през есента със Силвия Недева

Ако искаш видимо да се подмладиш и да се почувстваш пълен с енергия, ако имаш нужда да свалиш килограми, ако искаш да повишиш защитните сили на организма си, ако искаш да направиш пречистване и разтоварване от неправилно хранене и натрупан стрес – включи се в приятно 6 – седмично приключение!

Присъедини се към нас

Последвай ни

INSTAGRAM