Любим детски млечен десерт във Веган вариант – зареден с Warrior – 70% пълноценен ПРОТЕИН!
Необходими продукти за Kinder Milk – млечен десерт във Веган вариант с Warrior:
Продукти за шоколадовия пандишпан:
- 1 ч.ч. Соево мляко (260 мл)
- 1 с.л. Оцет
- ½ ч.ч. Олио (или кокосово масло) (100 мл)
- 1 ч.ч. Брашно (160 гр)
- ⅓ ч.ч. Висококачествено какао (35 гр)
- 1 с.л. Бакпулвер (10 гр.)
- ¾ ч.ч. Кокосова захар (150 гр)
- Щипка сол
За млечния слой:
- Кокосова сметана от консерва (твърдата част) (245 мл)
- Бурбонска ванилия
- Еритритол или друг твърд подсладител (захар) (20 гр)
- 2 с.л. Кокосово масло (30 мл)
- Warrior (10гр.)

Инструкции за приготвяне на Kinder Milk – млечен десерт във Веган вариант с Warrior:
Стъпка 1: В средна купа поставете соевото мляко с оцета и оставете настрани.
Стъпка 2: Пресейте в голяма купа брашното, бакпулвера и какаото, добавете щипка сол и захарта, разбъркайте добре.
Стъпка 3: Добавете млечната смес към сухите съставки, както и олиото, разбъркайте докато се комбинират добре.
Стъпка 4: Загрейте фурната на 180С.
Стъпка 5: Върху тава с хартия за печене изсипете сместа и печете за около 8-12 минути. Проверявайте с клечка за зъби, и веднага щом излезе суха изкарайте пандишпана от фурната. Оставете да изстине напълно.
Стъпка 6: С миксер в голяма купа разбийте охладените съставки за минутка, за да комбинират добре.
Стъпка 7: Разрежете пандишпана на две равни части. Върху едната равномерно разпределете крема (пандишпана трябва да е напълно изстинал или дори охладен) и внимателно поставете другата част отгоре. Поставете във фризера за 30-60 минути във фризера, след това нарежете на равни киндер барчета. Съхранявайте в хладилника до 5 дни.
Перфектният избор за старт на твоя натоварен ден или за възстановяване след интензивна тренировка. Подсилва защитните сили и концентрацията, подпомага изграждането на мускулна маса и възстановяването след физически натоварвания, възстановява енергията, подобрява перисталтиката и чревния баланс
Подари си сила и енергия с Warrior!