Мария Гелева

Мария Гелева

Представи се с няколко думи?

Казвам се Мария Гелева. Казват ми човекът спорт или както повечето ми клиенти обичат да ме питат: Има ли вид спорт или занимание, което да не си практикувала? Уви, има няколко такива в които не съм добра 😉

В основното училище бях със специалност хореография, исках да продължа в НУТИ като балерина, но татко ме записа в Спортното на ЦСКА със специалност Академично Гребане. Както всички деца съм минала през плуване, кънки на лед, лека атлетика. Под секрет всички игри с топки не ми се отдават хаха.

Завърших ЦСКА и съм дългогодишен шампион, но паралелно с гребането вървеше и моята страст конен спорт. Ах, тази страст. Тя ме отведе до НСА с образование треньор по конен спорт и следователно шампион в дисциплината прескачане на препятствия.

По време на ученето реших, че ще се състезавам в категория бикини фитнес и ето ме отново със значителни постижения. Завърших 2,3 неща докато следвах и добавих щипка групови занимания – Tabata, HIIT, Kango Jumps, Zumba Strong, Power Pilates, Body and Abs. А и да добавя обичам колите и високите скорости! Състезавах се и на картинг хаха… май ме е срам.

Каква е твоята мисия?

Да мотивирам хората да спортуват и да се грижат за себе си, но не по онзи задължаващ начин… “TO DO“.

Говоря за СТРАСТ, хора, тази която гори в мен!

Имаш ли супер сила и каква е тя?

Да ставам сутрин в 4 и да изкачвам стълби или да карам колело, след което да направя закуска за моите колеги или родители и да ви заредя и вас с цялата тази енергия, за да можете и вие.
И не последно място, предпочитам да целувам коне, вместо жаби превръщащи се в принцове.

Какво е „здравето“ за теб?

Мисия!

А превенцията важна част ли е от твоята стратегия за здраве?

Просто ми идва от вътре, не случайно в момента изучавам нутрициология, за да бъда още по-полезна за вас.

Мария Гелева
Мария Гелева

Какво мислиш за покълналите, ферментиралите и имуностимулиращите храни?

Не бях опитвала. След като се запознах със Живко и ми предложи да опитам от тях, в частност вашият прекрасен Warrior аз останах изумена от това, че след консумация се чувствам прекрасно, стомахът ми не е подут и нямам проблеми с храносмилането. Напротив, вследствие на консумацията на Warrior метаболизмът ми се ускори, да не говорим за приливът на енергия! Вече имам цялата гама от продукти и не мога да си представя да ги изключа от менюто си. Благодаря ти, Живко!

Защо реши да участваш в проекта Ансестрал Суперфудс?

Защото за мен той е необикновен, хората, екипът, суперхраните, посланието което изпращате към хората… Просто ИСТИНСКИ бранд с истински и стойностни хора зад гърбa си!

Какво би било твоето послание към хората?

Правете всичко със страст!
Грижете се за себе си, не само външно, но и вътрешно.

За контакт

Мария Гелева

facebook: gelevamaria

Instagram: @geleva.maria