Айтен Кърмаджи

NPC BIKINI Състезател, Фитнес модел и Мотиватор

Представи се с няколко думи?

Казвам се Айтен Кърмаджи или по известна като Нети в социалните мрежи. Завършила съм начална училищна педагогика с чужд език по професия, но откакто започнах да се занимавам с фитнес и виждам как положително се отразява активният начин на живот върху тялото ми,  спортът и здравословното хранене се превърнаха в начин на живот. Влюбих се в цялостния процес да надграждам себе си и положителните резултати, които постигнах в залата с годините, ме накараха да осъзная, че точно това е моята страст и точно с това искам да се занимавам е бъдеще.

Каква е твоята мисия?

Моята мисия е да покажа, че преследването и изграждането на атлетично тяло може да бъде напълно възможно по най-здравословния и правилен начин за нас, хората, а именно хранейки се с истинска растителна храна.

Имаш ли супер сила и каква е тя?

Обожавам да прекарвам време в кухнята. Това е мястото, където съм креативна и щастлива. Обичам да споделям цветните си рецепти с вас и с вкусотиите, които приготвям се надявам да показвам, че растителната храна не е скучна, a точно обратното, тя може да бъде както вкусна, в същото време и здравословна!

Какво е „здравето“ за теб?

За мен здравето е най-голямото богатство на човека, то не се купува, а струва най-скъпо, защото без здраве, човек не може да направи нищо. Здравето ни е нужно, за да живеем в мир и хармония със себе си.

А Превенцията важна част ли е от твоята стратегия за здраве?

Понякога в забързаното си ежедневие, забравяме да се храним здравословно и спортуваме редовно. А това са най-важните елементи ня здравословноя живот. Здравословният начин на живот изисква да се храним здравословно, да закаляваме тялото си, да спортуваме, да се движим и да бъдем активни!

Какво мислиш за покълналите, ферментиралите и имуностимулиращите храни?

За мен това са супер храни. Защо супер храни? Защото са “живи храни”! Съдържат повече нутриенти от всякакви други храни. Ензимите в тях ни помагат с храносмилането, а антиоксидантите намалят ефектите на състаряването. Също така, след като пробвах продуктите на Анкестрал, само след 2 дни забелязах дискомфорта и подуването на стомаха да изчезнат. За мен здравето е на първо място от всичко останало, затова ще продължавам да храня тялото си само с истинска храна, храна която ми дава живот!

Защо реши да участваш в проекта Ансестрал Суперфудс?

Именно заради факта, че държа на здравето си, за мен е чест да бъда част от ANCESTRAL SUPERFOODS! Суперхраните са уникални и единствени на българския пазар. Фактът, че може да си набавим голяма част от витамините и микроелементите за деня, само от една доза, както и това, че самите продукти са покълнали и ферментирали, което ги прави лесно усвояеми, ме впечатлява изключително много !

Какво би било твоето послание към хората?

Моето послание към хората е да не забравяме, че чистата природа и свежият въздух ни осигуряват възможността да живеем здравословно! Така че трябва да пазим природата, защото тя е извор на живот. Хората не могат да са здрави, ако тяхната околна среда е болна! Затова грижа за природата е грижа за нашето собствено здраве ! Обичайте се и обичайте природата ♥️

Аз избирам да живея здравословно, за да бъда бодра, здрава и щастлива цял живот! Не се колебайте, а направете същото и вие !

За контакт

Айтен Кърмаджи

Уеб сайт: aytenkarmadzhi.com

facebook: aytenkarmadzhi

Instagram: @netinkaa