Николета Колева

Представи се с няколко думи?
Казвам се Николета Колева и вече над 6 години работя като готвач, инструктор и консултант за сурова и веган кухня. Сертифицирах се първо на едномесечно професионално обучение на о. Бали където готвих за над 60 човека заедно със страхотна група и 3 невероятни инструктори.
Постоянно се уча и обогатявам уменията и познанията си. Работата за мен е повече от призвание.
Живея за да пътувам и това е основната ми страст. Обичам да чета книги и да съм сред природата.
Каква е твоята мисия?
Да мога да подкрепям и помагам на всички, които се интересуват как да готвят вкусна, пълноценна и качествена храна. Да приготвям страхотни ястия, за да радвам хората.
Имаш ли супер сила и каква е тя?
Правя умопомрачителни шоколади и сурови десерти.
Говоря много бързо и се смея много високо.
Какво е „здравето“ за теб?
Да се чувствам 100 % аз тук и сега! Това е най-важната ни цел.
А Превенцията важна част ли е от твоята стратегия за здраве?
Значителна. Чрез балансирано и пълноценно хранене, движение, време сред природата и поддържане на спокоен ум всеки може да бъде в добра форма.
Какво мислиш за покълналите, ферментиралите и имуностимулиращите храни?
Важна част от менюто ми, която заема все по главно място. Според мен всеки би било добре да се възползва и да включи повече такива храни в ежедневното си меню.


Защо реши да участваш в проекта Ансестрал Суперфудс?
Такъв тип функционални храни е уникална, защото са изключително богата на нутриенти и лесна за консумация. Съставлява бленд от подбрани съставки с основните характеристики на жива и пълноценна храна.
Много е важно такъв тип продукти да достигат до повече хора!
Какво би било твоето послание към хората?
Хубавата и качествена храна е от изключително значение.
Да инвестираме в това е най-доброто, което можем да направим за себе си и близките си.