Толкова е готино, как може човек с лесни и полезни съставки да придава такива вкусове. Задоволявайки тези наши желания за „ не здравословни изкушения“ . Искам да ви представя Протеиновите мини Понички с Warrior – изяждат се за секунди и определено вече ни станаха любими!
Пухкаво и ароматно отвътре, а глазурата отвънка е съвършения завършек.

Последните няколко дни в главата ми постоянно се въртяха понички и донъти, смешно е защото аз по принцип не си падам много по-сладкото. Въпреки това вчера след фитнес реших да опитам да направя един по-здравословен и изчистен вариант на това мое сладко желание. Вдъхновена от множеството предавания и клипове за сурови, веган десерти – изобретих тези мини понички, за които ще ви кажа само едно – НЕВЕРОЯТНИ СА!

Необходими продукти за Веган протеинови мини понички с Warrior:
- 50 г Овесени ядки
- 100 г Лешници
- 8 големи Фурми
- щипка Сол
- 1/8 с.л. Ванилия
- 10 мл Кокосово масло
- 20 г Warrior
За глазурата
- 2 с.л. Кокосово масло
- 2 с.л. Кленов сироп
- 1/8 с.л. Ванилия

Инструкции за приготвяне на Веган протеинови мини понички с Warrior:
Пригответе си всички нужни продукти предварително.
Смесете всички съставки за тестото, сложете в кухненски робот и блендирайте добре. Текстурата трябва да е като на пясък, ако не може да оформите хубави топчета и ви е по-суха сместа, добавете още кокосово масло.
Направете глазурата, като разтопите кокосовото масло с кленовия сироп и ванилията на водна баня.
Потапяте всяко топче в глазурата и оставяте на хартия за печене.
Препоръчително е да ги оставите за поне 30 минути в хладилника, за да стегне глазурата.
Съхранявайте в хладилник.
