Условия за доставка и рекламации

Доставки и Цени

Цена на доставка
За поръчки до офис на Спиди/Еконт до адрес в София и страната
до 50 лв. БЕЗПЛАТНО 3.99 лв.
над 50 лв. БЕЗПЛАТНО БЕЗПЛАТНО
Срок за доставка на поръчките

За София поръчките постъпили в работен ден се изпълняват в срок до 1 работен ден с куриер Спиди или Еконт. Поръчките постъпили в делнични дни след 17ч, в Събота, Неделя или официални почивни дни се обработват на първия работен ден.

За Страната поръчките постъпили в работен ден се изпълняват в срок до 2 работни дни с куриер Спиди или Еконт. Поръчките постъпили в делнични дни след 17ч, в Събота, Неделя или официални почивни дни се обработват на първия работен ден.

Начин на плащане

Приемаме следните начини на плащане:

Наложен Платеж чрез Пощенски Паричен Превод

Условия за доставка

Преди да изпратим всяка онлайн поръчката, наш служител ще се свърже с вас на посочения телефон за потвърждаване на поръчката. Поръчките не се изпращат без телефонно потвърждаване. След като наш служител се свърже с вас можете да потвърдите или направите промяна във вашата поръчка.

Ако имате въпроси или коментари относно доставката, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0878723688 от понеделник до петък от 10:00 до 17:00 часа.

* Правим и международни доставки. За повече информация относно международни доставки, моля свържете се с нас.

Рекламации

Условия за рекламации

Рекламациите се приемат до 14 ден от датата, предоставена в документите по доставката. Това е възможно само ако продуктът или неговата опаковка не са повредени. Цената за връщане на стоката е за сметка на клиента.

Ако поради някаква причина стоката е доставена с повредена опаковка или извън срок на годност, връщането на стоката е за наша сметка.

Възстановяване на суми

При своевременна рекламация, възстановяването на платената сума или замяна на продукта, ще бъде направена в срок до 30 дни след неговото връщане.