Рецепти, Десерти

Шоколадов Мус от Аквафаба с Aurora

Шоколадов Мус от Аквафаба с Aurora

Нежен и нискокалоричен мус е десертът от който всичките си нуждаем, а в комбинацията с хрупкава Aurora, от нищо повече не се нуждаем!

Необходими продукти за Шоколадов Мус от Аквафаба с Aurora:

  • ½ ч.ч. Аквафаба (125 мл.)
  • 3-4 с.л. Кокосова захар
  • ½ ч.л. оцет
  • 3 с.л. Какао на прах
  • 1 с.л. Warrior
  • 2 с.л. Aurora
Шоколадов Мус от Аквафаба с Aurora

Инструкции за приготвяне на Шоколадов Мус от Аквафаба с Aurora:

Стъпка 1: В купа за разбиване поставете аквафабата и кокосовата захар. Разбийте с миксер около 15 минути до оформяне на пикове. Добавете оцет и продължете да разбивате.

Стъпка 2: Продължавайки да разбивате бавно добавете през сито какаото, и след това Warrior.

Стъпка 3: Преместете в купички по желание, поръсете обилно с Aurora.

Стъпка 4: Незабавно се насладете!

author-avatar

За Любов Павлова

Любов Павлова е Веган Фууд Блогър, който се крие зад името BohemianVeg. Тя споделя рецепти само на растителна основа, като експериминтира с най-различни продукти и техники, опитвайки се да пресъздава дори и най-традиционни ястия от международните кухни. Вкусна, лесна и достъпна веган храна е основата на нейният блог и разбира се, желанието да покаже, че растителната храна не е само полезна, но е и разнообразна!

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *