Алманах, Познание

Съединението прави силата: как успешно да комбинираме продуктите на Ancestral Superfoods

Съединението прави силата: как успешно да комбинираме продуктите на Ancestral Superfoods

Девизът „Съединението прави силата“ стои над главния вход на една от най-значимите наши институции. Това не е случайно, а цели да ни напомни именно най-важното – че силата е в обединението и сдружаването. Други примери за това са легендата за хан Кубрат и снопа с пръчки, различни песни и приказки от нашето необятно народно творчество, както и известната ни поговорка „Сговорна дружина планина повдига“. Има редица примери и в богатата ни история, че сме били най-силни именно тогава, когато сме били единни.

Именно водени от тези принципи създадохме Ancestral Superfoods, в чиято сърцевина е залегнало преклонението пред нашите предци. В бранда вплетохме нишки, които да ни напомнят именно за нашите корени, нашата сила и връзката ни с останалите европейски народи. Неслучайно зад образа на Druidess вплетохме келтските племена, зад този на Chieftain и Oracle – траките и древните викинги, а зад Warrior – митичните амазонки.

Затова още от самото началото за нас синергията и комбинирането на продуктите ни е нещо съвсем естествено, както е било съжителството между всички тези племена и народи на територията на днешна България, и вплитането на гените им във формирането на българската народност. Идеята е всеки един от продуктите да е напълно развит и фокусиран сам по себе си, но е още по-силен, когато е в комбинация с някои от другите продукти.

Бих искал да споделя с вас някои от възможните комбинации и ползите от тях:

  1. Warrior + Oracle

Комбинация, която успешно подпомага и подсилва храненето на активно спортуващите жени и мъже.

Warrior съдържа 70% лесноусвоим пълноценен растителен протеин, който е отговорен за различни важни биохимични процеси в тялото ни, за по-бързото възстановяване и по-високите нива на енергия в организма.

Съдържащата се в Oracle дневна доза от важната неесенциална аминокиселина GABA допринася за отделянето на хормона на растежа, който има важна роля по отношение на забързването на метаболизма, редуцирането на мазнините и по-лесното покачване на чиста мускулна маса.

Тази синергия помага на активно трениращите жени и мъже да се свържат със своя вътрешен войн и да култивират решителност, смелост и сила, както легендарните герои от древността.

  1. Druidess + Oracle

Комбинация, която гарантира цялостна грижа за женския организъм.

Комбинацията подпомага стомашно-чревния тракт, по-бързата обмяна на веществата, доставя ценни микронутриенти за женския организъм, подсилва енергията, улеснява справянето със стреса, бистрота на ума, здравето на костите, ноктите и косата, както и еластичността на кожата.

Една с.л. от Druidess и една с.л. от Oracle на ден набавя следните важни микронутриенти за женския организъм:

– витамин В1 – 30%
– витамин В2 –  16,56%
– витамин В3 – 11 %
– витамин В6 – 24%
– фолат – 20%
– витамин С – 5%
– витамин Е – 10%
– калций – 11%
– фосфор – 8%
-магнезий – 13%
-желязо – 10%
-цинк – 46,5 %
-мед – 26%
-манган – 10%
-селен – 48%

Комбинацията от тези два продукта помага на жената да се чувства добре в своя храм – тялото. Така нейната женственост може да разцъфти и да заеме отново полагащото й се място на богиня в човешка форма.

Съединението прави силата: как успешно да комбинираме продуктите на Ancestral Superfoods

  1. Chieftain + Oracle 

Комбинация, която осигурява цялостната грижа за мъжкия организъм.

Комбото подпомага дейността на стомашно-чревния тракт, по-бързата обмяна на веществата, дава прилив на сила и енергия, похранва мъжкия организъм с леноусвоими хранителни вещества и микронутриенти, гарантира бистрота на ума, концентрацията и по-добрата почивка след психическо натоварване и работа с ума.

Една с.л. от Chieftain и една с.л. от Oracle на ден набавя следните важни микронутриенти за мъжкия организъм:

– витамин В1 – 27%
– витамин В2 –  23,4%
– витамин В3 – 10 %
– витамин В6 – 21%
– фолат – 18%
– витамин С – 5,5%
– витамин Е – 11%
– калций – 13%
– фосфор – 8,8%
-магнезий – 13%
-желязо – 9,5%
-цинк – 47%
-мед – 31%
-манган – 21%
-селен – 46%

Комбинацията от тези продукти спомага съвременния мъж да преоткрие в себе си качествата на вождовете от древността и мъдро да управлява живота си.

Предложените  комбинации са само част от възможните. Можем да възприемем този процес като игра, в която да комбинираме и подберем точно силите, които да дадем на нашия организъм, за да се справи с предизвикателствата на деня и да експериментираме свободно.

Това е и една от причините да създадем различните комбо пакети, в които свободно могат да бъдат комбинирани продукти по ваше желание, и да им дадем точно тези имена.

Независимо какви комбинации изберем за себе си, един от най-лесните, достъпни и бързи начини да ги интегрираме в нашето ежедневие, е да ги обвържем с още един древен и традиционен ферментирал продукт за нашите земи – киселото мляко (хората, които се хранят с само с растителна храна могат да го заместят с негова изцяло растителна алтернатива). Една вкусна такава рецепта би била:

½ кофичка кисело мляко + 1 с.л. лъжица Druidess/Oracle/Chieftain или Warrior, 2 с.л. Aurora (за допълнително подсилване на рецептата и вкуса) + 1 с.л. сладко от цял плод по избор (и по възможност без захар) и 3-4 счукани орехови ядки.

Тази комбинация може да бъде използвана за закуска и енергичен старт на деня или като пълноценно хранене за нашата следобедна закуска.

Обединете силата на древните войни, мистици и богове, и усетете прилива на жизнена енергия – от ранно утро до късна доба!

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЕТО КОМБО

author-avatar

За Живко Джамяров

Живко Джамяров е вдъхновител и съосновател на Ансестрал Суперфудс, проект за покълнали и ферментирали функционални храни, който създава с партньорите си през 2017 г. Живко е предприемач от 2009 г., като е участвал в изграждането на различни проекти в сферата на биологичните и здравословни храни. Обича да създава решения в полза на здравето на хората, като черпи мъдрост и вдъхновение от съвършенството на природата. Смята, че качествената и чиста храна е важен фундамент за човешкото здраве. Вярва, че хората могат да постигнат дълголетие чрез правилно обмислена стратегия за здраве и холистичен подход.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *