Тази прекрасна рецепта за Тиквен Пай с Chieftain е създадена от нашият талантлив приятел Атанас Костадинов. В нея той умело съчетава вкусовете на различни видове ядки и любимата ни тиква, използвайки само натурални съставки.
Необходими продукти за Тиквен Пай с Chieftain
Основа:
- 1 чаша пекан
- ½ чаша бадеми
- 8-9 фурми
- Kанела
- Kарамфил
- 2 супени лъжици смляно ленено семе
- Щипка сол
- 2 с. л. кокосово масло
- 1 супена лъжица вода
Крем:
- 500 гр варена на пара тиква
- Сироп от агаве или мед за сладост
- 2 с. л. кокосово масло
- 1-2 с.л. функционална храна Chieftain
- Канела на вкус
- 1 с.л. хуск
За украса
- 1 чаша пекан
- 1 бр. физалис

Инструкции за приготвяне на Тиквен Пай с Chieftain:
Инструкции за основата
– Загрейте фурната до 175 ° C.
– Намажете с кокосово олио 20 см форма за тарт.
– Добавете всички съставки към блендера и блендирайте, докато всичко се смеси.
– Алтернативно, смесете пеканите и бадемите в блендер, докато се образува брашно, след което смесете в купа.
– Направете същото с фурмите, след което ги смесете в купата с бадемите и пеканите.
– Изсипете сместа в тарта и притиснете добре повърхността с чаша или шпатула.
– Печете за 10-12 минути във фурната, след това извадете и охладете.
Пълнеж и декорация
– Сварете тиквата на пара и оставете да изстине.
– Блендирайте я зяедно с другите съставки.
– Изсипете в изстиналия тарт и оставете да стегне.
– Декорирайте с пеканите.
– Насладете се на този божествен Тиквен Пай с Chieftain!