Ancestral Superfoods

КУЛИНАРНИ ВДЪХНОВИТЕЛИ

val
01_2_koshnichka
Валентина
Нейчева
Валентина Нейчева е всеотдайна майка на две момчета, любител фотограф и смел експериментатор във веганската кухня. Валентина е отдадена на много идеи и каузи. Има удоволствието близо 10 години да обикаля света със съпруга си и двете си деца, родени във Виена и в Малта. Това и дава свободата да опознава нови традиции и да опитва всякакви рецепти.
Любов
Павлова
Любов Павлова е Веган Фууд Блогър, който се крие зад името BohemianVeg. Тя споделя рецепти само на растителна основа, като експериментира с най-различни продукти и техники, опитвайки се да пресъздава дори и най-традиционни ястия от международните кухни.
Любов Павлова
Любов Павлова
Ивелина Богданова
Ивелина Богданова
Ивелина
Богданова
Ивелина Богданова e писател на разкази за храна, спорт, майчинство и балансът в ежедневието. По позната като Dolce Ivelina тя е търсач на позитивни емоции, преживявания и сладката страна на живота. Обича да прекарва времето си със семейството си, разходките сред природата, готвенето и да пише.
Генадия
Момчилова
Генадия Момчилова – по-позната като itshyunnieh в социалните мрежи е кулинарен любител и фотограф, който води много активен и здравословен начин на живот. Винаги насочва позитивни мисли и се опитва да повдигне вибрациите на околните.
Генадия Момчилова
Генадия Момчилова
Кристина Орсова
k_home2
Кристина
Орсова
Кристина Орсова е мама блогър, привърженик на здравословното хранене с чисти, сезонни и предимно местни храни. Споделя рецепти за хранене, както за най-малките, така и за цялото семейство, съвети за изграждане на здравословни хранителни навици при децата, идеи за семейни пътешествия, образователни занимания и игри с децата.
Мария
Димитрова
Мария по позната като mariyasfood е любител на здравословното хранене, готвенето и кулинарната фотография. Вярва, че абсолютно всичко се постига само трябва да успеем да овладеем мислите си и да вярваме истински в себе си.
Мария Димитрова
Мария Димитрова
Пламена
Пламена
Пламена
Християнова
Пламена е мотиватор и вдъхновител, който ще откриете в Instagram под името better.me_nu. Тя споделя, че храната не е враг, a е нашия най-добър приятел на тялото. Затова трябва да захранваме тялото с качествена храна. Така показваме, че уважаваме себе си. Изкуството да си готвиш домашна храна с полезни съставки, е част от пътя ни към едно по-жизнено тяло.
Таня
Гарджева
Таня Гарджева е завършила пространствен дизайн, а свободното си време обича да прекарва с любимия човек и да кулинарства. Харесва кулинарната фотография и в последните години е нейно любимо хоби.
tanya_home
tanya_home2
Неви
Неви
Неви
Неви винаги се е интересувала от храната и фотографията, затова ги превръща в свое основно занимание.

Като голям почитател на къмпингуването, Неви обожава да е близо до природата, където е нейното любимо място за хранене и снимане.