Посланици на бранда

Айтен Кърмаджи

Айтен Кърмаджи

Айтен Кърмаджи е настоящ бикини фитнес състезател, мотиватор и модел.

Започва да води живот в хармония с природата и се отдава на фитнес преди повече от пет години. Здравословни проблеми и рязко напълняване я поставят на пътя на търсенето на решения, които намира след лятна студентска бригада в САЩ. Айтен научава как да се храни здравословно и да постигне мечтаната фигура.

В сърцето на нейния успех лежи планирането на всеки следващ ден и задаването на въпроса с какво би могла да допринесе, за да бъде с една крачка по-близо до целта си. Резултатът от много време, усилия, дисциплина и постоянство са 20 свалени излишни килограма и подобрено здраве.

Стоян Петков е сертифициран нутриционист, дългогодишен кикбокс състезател, специалист по спортно възстановяване и кондиционална подготовка, и практикант натуарална диететика.

Отдал е голяма част от живота си на образование, изследване и прилагана не хранителни, спортни и възстановителни принципи, свързани с общото здраве и постигането на спортни резултати. Работи както със спортисти, така и с хора, търсещи по-доброто си Аз.

Водещите цели в работата му са ефективност, подобрени двигателни функции, бързо възстановяване, оптимално хранене и благоприяно въздействие върху тялото и духа в унисон с природата. Стоян притежава единствения световно припознат сертификат за елитен треньор, покриващ сферите на спортното хранене, терапия, възстановяване и кондиционална подготовка от Международната спортно научна асоциация.

Стоян Петков

1_101

Д-р Райна Стоянова

Д-р Райна Стоянова

Д-р Райна Стоянова е асистент към катедрата по Клинична фармакология и терапия към МУ – София

Специализант по ендокринология и болести на обмяната в клиниката по метаболитно-ендокринни заболявания и диететика на болница „Царица Йоанна – ИСУЛ“. Опитът й в областта на храненето стартира още в студентските й години, като стажант на видни имена в сферата.

Пациентите й са хора с различни здравословни проблеми и такива, които искат да подобрят храненето си и да получат максимална полза за здравето си. Съставя хранителни режими и след генетично изследване.

Участва в различни проекти, обучения и семинари, свързани с балансираното хранене. Научните й интереси са свързани с микробиома, храненето при спортисти и при различни заболявания, като чернодробни заболявания, метаболитен синдром и др.

Ани Стойчева е сертифициран health coach.

През 2015-та година завършва нутриционистика към „Instititut for Integrative Nutrition“ — Ню Йорк, а през миналата година преминава допълнително обучение “Чревно здраве” към същия институт.

Увлечението й по здравословното хранене започва преди повече от 15 години, когато самата тя открива връзката между храната и здравето. От този момент не спира да търси ключа към баланса в тялото. Разбира, че за да бъде постигнат той, е нужна и голяма доза спокойствие и баланс в мислите.
Нейното голямо вдъхновение са природата и силата на растенията. Вярва, че в добрата чревна флора се намира епицентърът на здравето. Интересува се от храни, хранителни добавки, билки, етерични масла и тяхното действие върху човешкия организъм. Йога е важна част от всекидневния й живот.

Ани Стойчева

Ани Стойчева

Жасмина Гевезиева

Jasi_head

Жасмина Гевезиева е борец с хранителните нарушения.

По мисия и призвание. След 7 години в маркетинга и рекламата, Жаси зарязва професията си, за да помага на хора, които страдат от системни преяждания. Системните преяждания са основен симптом на най-разпространените хранителни разстройства – анорексия, булимия и системни компулсивни преяждания. Жасмина се бори в личен план със симптома в продължение на 12 години.

Вече здрава, чрез изградена система от навици, тренировки и хранене, които тества и разработва за себе си, в момента тя помага на други хора като нея да се измъкнат от кръговрата диети-преяждания-напълняване-депресия-диети, за да подобрят качеството си на живот веднага и да заживеят пълноценно отново.