Посланици на бранда

Айтен Кърмаджи

Айтен Кърмаджи

Айтен Кърмаджи е настоящ бикини фитнес състезател, мотиватор и модел.

Започва да води живот в хармония с природата и се отдава на фитнес преди повече от пет години. Здравословни проблеми и рязко напълняване я поставят на пътя на търсенето на решения, които намира след лятна студентска бригада в САЩ. Айтен научава как да се храни здравословно и да постигне мечтаната фигура.

В сърцето на нейния успех лежи планирането на всеки следващ ден и задаването на въпроса с какво би могла да допринесе, за да бъде с една крачка по-близо до целта си. Резултатът от много време, усилия, дисциплина и постоянство са 20 свалени излишни килограма и подобрено здраве.

Пламен Атанасов се занимава активно с Calisthenics от няколко години. Има доста състезания зад гърба си с призови места, както в България така и на международни състезания.

Издател е на първа по рода си книга за България относно Calisthenics. Работи като треньор по функционални тренировки и Calisthenics или по познат за мнозинството като Уличен Фитнес.

Винаги се чувства свободен, защото обича това, което прави, а книгите и особено пътуванията са негова слабост.

Определя своята мисия с това да мотивира и помага на хората да водят един по-активен и здравословен начин на живот!

Пламен Атанасов

Пламен Атанасов

Д-р Райна Стоянова

Д-р Райна Стоянова

Д-р Райна Стоянова е асистент към катедрата по Клинична фармакология и терапия към МУ – София

Специализант по ендокринология и болести на обмяната в клиниката по метаболитно-ендокринни заболявания и диететика на болница „Царица Йоанна – ИСУЛ“. Опитът й в областта на храненето стартира още в студентските й години, като стажант на видни имена в сферата.

Пациентите й са хора с различни здравословни проблеми и такива, които искат да подобрят храненето си и да получат максимална полза за здравето си. Съставя хранителни режими и след генетично изследване.

Участва в различни проекти, обучения и семинари, свързани с балансираното хранене. Научните й интереси са свързани с микробиома, храненето при спортисти и при различни заболявания, като чернодробни заболявания, метаболитен синдром и др.

Ани Стойчева е сертифициран health coach.

През 2015-та година завършва нутриционистика към „Instititut for Integrative Nutrition“ — Ню Йорк, а през миналата година преминава допълнително обучение “Чревно здраве” към същия институт.

Увлечението й по здравословното хранене започва преди повече от 15 години, когато самата тя открива връзката между храната и здравето. От този момент не спира да търси ключа към баланса в тялото. Разбира, че за да бъде постигнат той, е нужна и голяма доза спокойствие и баланс в мислите.
Нейното голямо вдъхновение са природата и силата на растенията. Вярва, че в добрата чревна флора се намира епицентърът на здравето. Интересува се от храни, хранителни добавки, билки, етерични масла и тяхното действие върху човешкия организъм. Йога е важна част от всекидневния й живот.

Ани Стойчева

Ани Стойчева

Валентина Нейчева

Валентина Нейчева

Валентина Нейчева е всеотдайна майка на две момчета, любител фотограф и смел експериментатор във веганската кухня.

Завършила е технология на храната международен туризъм и отношения. Запалена по благотворителността и помага с каквото и както може.

Валентина е отдадена на много идеи и каузи. Има удоволствието близо 10 години да обикаля света със съпруга си и двете си деца, родени във Виена и в Малта. Това и дава свободата да опознава нови традиции и да опитва всякакви рецепти.

Чувства се най- комфортно сред хората, работата в екип и в движение.

Най-големия страх на Валентина е да не загубим ние хората умението си да общуваме помежду си (лице в лице), а не само по социалните мрежи.

Д-р Виолета Снегарова е докторант по хранене и диететика към Медицински университет-Варна.

Основните й интереси са в областта на гастроентерологията, храненето и диететиката. Има над 30 доклада изнесени на международни конференции. Преминава множество следдипломни курсове за повишаване на квалификацията.

Д-р В.Снегарова е член на Български лекарски съюз (БЛС), Асоциация на младите хепатогастроентеролози в България (АМХБ), Българско дружество по хранене и диететика (БДХД), Българско сдружение за проучване на затлъстяването и съпътстващите го заболявания (BASORD) и Българско дружество по колопроктология (BSC).

Член е на Управителния съвет на Асоциацията на младите хепатогастроентеролози в България (АМХБ), отговарящ за региона на Североизточна България с център гр.Варна.

Д-р Виолета Снегарова

Д-р Виолета Снегарова

Николета Колева

Николета Колева

Николета Колева над 6 години работи като готвач, инструктор и консултант за сурова и веган кухня.

Сертифицира се първо на едномесечно професионално обучение на о. Бали където готви за над 60 човека заедно със страхотна група и 3 невероятни инструктори.

Постоянно се учи и обогатява уменията и познанията си. Работата за нея е повече от призвание.

Живее за да пътува и това е основната й страст. Обича да чете книги и да е сред природата.

Мария Гелева е състезател в категория бикини фитнес, практикуващ групов и персонален треньор.

Мария Гелева е спортист и шампион от ранна детска възраст, вследствие мениджър на клиника за пластична хирургия, което допринася за опознаване на човешкото тяло от един по-различен ъгъл.

Състезател в категория бикини фитнес, практикуващ групов и персонален треньор. Съумява с много енергия и отдаденост да мотивира своето племе и се готви за нови предизвикателства като бъдещ нутриционист.

Страстта към конете я отвежда до НСА с образование треньор по конен спорт, а по късно става шампион в дисциплината прескачане на препятствия.

Мария Гелева

Мария Гелева

Жасмина Гевезиева

Jasi_head

Жасмина Гевезиева е борец с хранителните нарушения.

По мисия и призвание. След 7 години в маркетинга и рекламата, Жаси зарязва професията си, за да помага на хора, които страдат от системни преяждания.

Системните преяждания са основен симптом на най-разпространените хранителни разстройства – анорексия, булимия и системни компулсивни преяждания. Жасмина се бори в личен план със симптома в продължение на 12 години.

Вече здрава, чрез изградена система от навици, тренировки и хранене, които тества и разработва за себе си, в момента тя помага на други хора като нея да се измъкнат от кръговрата диети-преяждания-напълняване-депресия-диети, за да подобрят качеството си на живот веднага и да заживеят пълноценно отново.

Добромир Буковски – консултант и професионален готвач – вегетарианска растителна кухня.

Добромир Буковски- професионален готвач  с повече от 20 г опит в Европа, половината от които във веган и вегетарианска кухня. През 2004 г получил шансът да участва  в екипът отворил и разработил първият съвременен вегетариански ресторант в София – Dream House. Работил също и в Soul Kitchen, La Huerta de San Lorenzo, Чай във фабриката, Café Parallel 43, Café Barcelona”. Бил е управител на Mix of figs.

Новата му мисия е да обучава хора, любители и професионалисти, в тънкостите на постните ястия. Затова и създадава проектът „PLANTACRACIA“, с цел споделяне на натрупаните професионални знания и опит и в помощ на всички, които искат да се развиват в тази област, както и за тези, които искат да направят здравословен завой в своя живот. Всичко това по лесен и достъпен начин!

Добромир Буковски

Добромир Буковски