Посланици на бранда

Айтен Кърмаджи

Айтен Кърмаджи

Айтен Кърмаджи е настоящ бикини фитнес състезател, мотиватор и модел.

Започва да води живот в хармония с природата и се отдава на фитнес преди повече от пет години. Здравословни проблеми и рязко напълняване я поставят на пътя на търсенето на решения, които намира след лятна студентска бригада в САЩ. Айтен научава как да се храни здравословно и да постигне мечтаната фигура.

В сърцето на нейния успех лежи планирането на всеки следващ ден и задаването на въпроса с какво би могла да допринесе, за да бъде с една крачка по-близо до целта си. Резултатът от много време, усилия, дисциплина и постоянство са 20 свалени излишни килограма и подобрено здраве.

Пламен Атанасов се занимава активно с Calisthenics от няколко години. Има доста състезания зад гърба си с призови места, както в България така и на международни състезания.

Издател е на първа по рода си книга за България относно Calisthenics. Работи като треньор по функционални тренировки и Calisthenics или по познат за мнозинството като Уличен Фитнес.

Винаги се чувства свободен, защото обича това, което прави, а книгите и особено пътуванията са негова слабост.

Определя своята мисия с това да мотивира и помага на хората да водят един по-активен и здравословен начин на живот!

Пламен Атанасов

Пламен Атанасов

Д-р Райна Стоянова

Д-р Райна Стоянова

Д-р Райна Стоянова е асистент към катедрата по Клинична фармакология и терапия към МУ – София

Специализант по ендокринология и болести на обмяната в клиниката по метаболитно-ендокринни заболявания и диететика на болница „Царица Йоанна – ИСУЛ“. Опитът й в областта на храненето стартира още в студентските й години, като стажант на видни имена в сферата.

Пациентите й са хора с различни здравословни проблеми и такива, които искат да подобрят храненето си и да получат максимална полза за здравето си. Съставя хранителни режими и след генетично изследване.

Участва в различни проекти, обучения и семинари, свързани с балансираното хранене. Научните й интереси са свързани с микробиома, храненето при спортисти и при различни заболявания, като чернодробни заболявания, метаболитен синдром и др.

Ани Стойчева е сертифициран health coach.

През 2015-та година завършва нутриционистика към „Instititut for Integrative Nutrition“ — Ню Йорк, а през миналата година преминава допълнително обучение “Чревно здраве” към същия институт.

Увлечението й по здравословното хранене започва преди повече от 15 години, когато самата тя открива връзката между храната и здравето. От този момент не спира да търси ключа към баланса в тялото. Разбира, че за да бъде постигнат той, е нужна и голяма доза спокойствие и баланс в мислите.
Нейното голямо вдъхновение са природата и силата на растенията. Вярва, че в добрата чревна флора се намира епицентърът на здравето. Интересува се от храни, хранителни добавки, билки, етерични масла и тяхното действие върху човешкия организъм. Йога е важна част от всекидневния й живот.

Ани Стойчева

Ани Стойчева

Валентина Нейчева

Валентина Нейчева

Валентина Нейчева е всеотдайна майка на две момчета, любител фотограф и смел експериментатор във веганската кухня.

Завършила е технология на храната международен туризъм и отношения. Запалена по благотворителността и помага с каквото и както може.

Валентина е отдадена на много идеи и каузи. Има удоволствието близо 10 години да обикаля света със съпруга си и двете си деца, родени във Виена и в Малта. Това и дава свободата да опознава нови традиции и да опитва всякакви рецепти.

Чувства се най- комфортно сред хората, работата в екип и в движение.

Най-големия страх на Валентина е да не загубим ние хората умението си да общуваме помежду си (лице в лице), а не само по социалните мрежи.

Анастасия Шахматова е треньор по личностно и бизнес развитие и създател на Woman LifeBook – платформа за женски тренинги от най-различно естество – психология, бизнес, личностно развитие и други.

Клиентите й са предимно жени, които искат да се развиват, да решат някакви проблеми, които ги съпътстват, или да подобрят качеството си на живот в най-различни аспекти – финансов, семеен, любовен, психологически, здравословен.

Анастасия създава разнообразни обучения, свързани с женското развитие, според нуждите на своите клиенти, защото нейната основна цел и мотивираща сила са именно техните резултати.

Анастасия Шахматова

Анастасия Шахматова

Цвети Василева

Цвети Василева

Цвети Василева вярва, че добротата ще спаси света!

Именно чрез тази фраза тя описва накратко своята мисия. Убедена е, че човек може да направи добро, независимо от финансовите му възможности и с това да окаже своята подкрепа на животни, хора в нужда или участие в различни социални каузи.

Според Цвети всеки трябва да полага грижи както за менталното, така и за своето физическо здраве. Едва когато осъзнаем тези важни неща, ще започнем да уважаваме повече себе си и това ще се отрази положително на света около нас.

Кристина Орсова е кулинарен и мама блогър, майка на две прекрасни момченца, маркетинг специалист по професия и мечтател.

Обича да измисля и експериментира с нови рецепти, алтернативи на класически ястия, но с по-здравословни съставки, както и напоследък веган варианти на всякакви класически ястия и десерти.

Мисията на Криси е да създава здравословни хранителни навици на децата си и да показва и на други родители колко е лесно да го направят и те чрез положителен пример, забавни игри и занимания с децата в кухнята.

Кристина Орсова

Кристина Орсова

Николета Колева

Николета Колева

Николета Колева над 6 години работи като готвач, инструктор и консултант за сурова и веган кухня.

Сертифицира се първо на едномесечно професионално обучение на о. Бали където готви за над 60 човека заедно със страхотна група и 3 невероятни инструктори.

Постоянно се учи и обогатява уменията и познанията си. Работата за нея е повече от призвание.

Живее за да пътува и това е основната й страст. Обича да чете книги и да е сред природата.

Добромир Буковски – консултант и професионален готвач – вегетарианска растителна кухня.

Добромир Буковски- професионален готвач  с повече от 20 г опит в Европа, половината от които във веган и вегетарианска кухня. През 2004 г получил шансът да участва  в екипът отворил и разработил първият съвременен вегетариански ресторант в София – Dream House. Работил също и в Soul Kitchen, La Huerta de San Lorenzo, Чай във фабриката, Café Parallel 43, Café Barcelona”. Бил е управител на Mix of figs.

Новата му мисия е да обучава хора, любители и професионалисти, в тънкостите на постните ястия. Затова и създадава проектът „PLANTACRACIA“, с цел споделяне на натрупаните професионални знания и опит и в помощ на всички, които искат да се развиват в тази област, както и за тези, които искат да направят здравословен завой в своя живот. Всичко това по лесен и достъпен начин!

Добромир Буковски

Добромир Буковски

Жасмина Гевезиева

Jasi_head

Жасмина Гевезиева е борец с хранителните нарушения.

По мисия и призвание. След 7 години в маркетинга и рекламата, Жаси зарязва професията си, за да помага на хора, които страдат от системни преяждания.

Системните преяждания са основен симптом на най-разпространените хранителни разстройства – анорексия, булимия и системни компулсивни преяждания. Жасмина се бори в личен план със симптома в продължение на 12 години.

Вече здрава, чрез изградена система от навици, тренировки и хранене, които тества и разработва за себе си, в момента тя помага на други хора като нея да се измъкнат от кръговрата диети-преяждания-напълняване-депресия-диети, за да подобрят качеството си на живот веднага и да заживеят пълноценно отново.

Мария Гелева е състезател в категория бикини фитнес, практикуващ групов и персонален треньор.

Мария Гелева е спортист и шампион от ранна детска възраст, вследствие мениджър на клиника за пластична хирургия, което допринася за опознаване на човешкото тяло от един по-различен ъгъл.

Състезател в категория бикини фитнес, практикуващ групов и персонален треньор. Съумява с много енергия и отдаденост да мотивира своето племе и се готви за нови предизвикателства като бъдещ нутриционист.

Страстта към конете я отвежда до НСА с образование треньор по конен спорт, а по късно става шампион в дисциплината прескачане на препятствия.

Мария Гелева

Мария Гелева

Д-р Виолета Снегарова

Д-р Виолета Снегарова

Д-р Виолета Снегарова е докторант по хранене и диететика към Медицински университет-Варна.

Основните й интереси са в областта на гастроентерологията, храненето и диететиката. Има над 30 доклада изнесени на международни конференции. Преминава множество следдипломни курсове за повишаване на квалификацията.

Д-р В.Снегарова е член на Български лекарски съюз (БЛС), Асоциация на младите хепатогастроентеролози в България (АМХБ), Българско дружество по хранене и диететика (БДХД), Българско сдружение за проучване на затлъстяването и съпътстващите го заболявания (BASORD) и Българско дружество по колопроктология (BSC).

Член е на Управителния съвет на Асоциацията на младите хепатогастроентеролози в България (АМХБ), отговарящ за региона на Североизточна България с център гр.Варна.