Warrior
70% пълноценен ПРОТЕИН
Warrior е специално разработена формула за оптимален прием на протеини, подходяща за жени и мъже. Съдържа 70% лесно усвоим протеин, витамини, ензими, минерали и фибри от естествен растителен произход.
Перфектният избор за старт на твоя натоварен ден или за възстановяване след интензивна тренировка. Подсилва защитните сили и концентрацията, подпомага изграждането на мускулна маса и възстановяването след физически натоварвания, възстановява енергията, подобрява перисталтиката и чревния баланс.
Подари си сила и енергия с Warrior!
Warrior
WARRIOR – 70% пълноценен ПРОТЕИН
oт 33.90лв.Warrior – сашета от 10g
oт 9.95лв.Защо да използваш Warrior?
Кутията съдържа 10бр. сашeта. Едно саше набавя 7г. пълноценен растителен протеин. Тази разфасовка е създадена, за да може Warrior да е винаги с вас в динамичното ежедневие, да можете лесно и удобно да го носите със себе си на работното място, когато пътувате или сте на излет или разходка сред природата.
Историята на Warrior
Желанието ни е да вдъхновим съвременния, активно живеещ човек да развие в себе си тези изключителни качества и способности!
Воинът дава мощ. Пълноценната функционална храна доставя полезни хранителни вещества в най-добрата им форма и съставки от биологичното земеделие. Формулата на Warrior е разработена специално за оптимален прием на протеини, доставя сила и жизненост. А също така подсилва защитните сили и концентрацията, подпомага изграждането на мускулна маса и възстановяването след физическо натоварване, възстановява енергията, подпомага доброто състояние на микробиома и има анти-ейдж ефект.
Магията в Warrior
Процесът на покълване и ферментация на семената, максималното запазване на техните хранителни вещества, като концепция, е разработена от микробиолог, доктор на науките. Разработката му е плод на дълга научна работа и редица изследвания, голяма част, от които са свързани с наблюдение на влиянието и ползите от покълналите и ферментирали храни при хора с различни заболявания.
Технологията включва покълване на част от семената, ферментация при другата част, която продължава 36 часа, и точно когато покълването достигне пика на концентрация на веществата, процесът се прекратява, дехидратират се и се смилат на прах на каменна мелница при бавна скорост и ниска температура.
Оризов:
Произвежда се от кафяв ориз и съдържа почти всички есенциални аминокиселини в достатъчни количества с изключение на лизин. Той е лесно усвоим от оранизма, съдържа антиоксиданти, витамини от групата B, ензими и е свободен от алергени.
Грахов:
Произвежда се от жълт грах и съдържа почти всички есенциални аминокиселни в достатъчни количества с изключение на метионина. Той е лесно усвояем, съдържа витамини от групите А, B6 и C, ензими и е хипоалергичен.
Покълнал конопен:
Произвежда се от покълнали конопени семена и съдържа двадесет вида аминокиселини, в това число и всички девет вида незаменими аминокиселини. Лесно усвояем е, а технологията на покълване го прави бионаличен за организма. Съдържа Омега 3, 6, и 9 мастни киселини в оптимален баланс, цинк, витамин С, ензими и е хипоалергичен.
Червени боровинки:
Виреят в северните части на Стария континент и се характеризират с малки вкусни червени плодове, които са богати на витамин С и хранителни фибри. Тези червени плодчета са богати на витамини, микроелементи, минерали, дъбилни вещества и флавоноиди, есенциални мастникиселини – линолеова киселина, алфа линолеова киселина, каротеноиди и фитостероли.
Малини:
Виреят в умерените климатични зони, като в Европа най-разпространени са европейските червени малини (Rubus ideaus). Те са типичен плод за нашите земи. Богати са на хранителни фибри, витамин С, калий, магнезий, както и на полифенолни антиоксиданти, като антоцианиновия пигмент. В състава им има още: кварцетин, галиева киселина, цианидини, салицилова киселина, кетахини и други вещества със значими биохимични ползи за човешкия организъм.
Ягоди:
Виреят в умерените климатични зони на Европа, Северна Америка, Южна Америка и Азия, като са типични за нашите земи. Ягодите са ниско калорични и са чудесен източник на витамини и минерали. Съдържат малки количества на натрий и захар и никакви мазнини, като в комбинация с хранителните фибри в тях, са отличен плод за диети. Съдържат изобилие от фитонутриенти, елагатова киселина и елаготанини, като имат положителен ефект върху здравето и общоукрепващо действие.
Къпини:
Разпространени са в Европа, Северна Америка и Средна Азия, като по нашите земи се срещат между 45-50 вида. Съдържат високо количество витамин С, както и витамини В9 и В5, калий, магнезий и мед. Освен това са отличен източник на хранителни влакнини и полифенолни антиоксиданти.
Черни боровинки:
Виреят в планините при над 1700м надморска височина. От векове се ползват и за храна и като лечебно средство. На първо място са сред плодовете и зеленчуците по наличие на антиоксиданти. Богати са на танини, калий, калций, желязо. От витамините с високо съдържание са витамин А, бета каротен, С, К, фолиева киселина.
Нар:
Заради своите чудодейни качества, нарът е пренасян през вековете от своята родина Иран в страни от целия свят. Съдържа големи количества витамин С, В6, В12 и Е, богат е на магнезий, калций, желязо и калий.
Ферментирали трици от кафяв ориз:
Богати са на хранителни фибри и гама-аминомаслена киселина. Гама-аминомаслената киселина е аминокиселина и невротрансмитер, който има естествен успокояващ ефект, влияе положително на централната нервна система, стимулира енергията и увеличава нивата на хормона на растежа.
Пробиотик:
Микс от различни пробиотични щамове на растителна основа, който подпомага баланса и здравето на чревната флора и спомага за добро храносмилане и регулиране на теглото.
Неактивна хранителна мая:
Набавя цялата група витамини В, както и широк спектър от минерали.
Лесен за използване
Warrior може да се добавя към кисело мляло, смути, шейк, десерт или салатен дресинг. Поради съдържащите се неразтворими фибри, не е подходящо да се използва с вода. Препоръчително е да се приема с течности като прясно изцедени сокове, смутита, ядкови млека, кисело мляко и дори в дресинг за салати. Може да се използва и като поръска в различни видове салати и готови ястия, които са сурови или вече преминали през термична обработка.