Есента е в разгара си и вероятно си мечтаеш за повече топлина и уют. Имаме чудесно предложение за топла закуска от печени сезонни плодове с уникалната супер вкусна и полезна гранола Luna. Опитай, сигурни сме, че ще ти хареса!
Необходими продукти за Печени сезонни плодове с гранола Luna:
- 2-3 ч.ч. сезонни плодове по избор
- 3-4 с.л. нерафинирана кафява захар
- 1 ч.л. цейлонска канела
- 1 с.л. ванилов екстракт
- 1 ч.л. царевично нишесте
- гранола Luna
- прясна мента

Инструкции за приготвяне на Печени сезонни плодове с гранола Luna:
Измийте и почистете добре плодовете, ако се налага ги нарежете на сравнително еднакви парчета. Поставете ги в купа и към тях прибавете кафявата захар, нишестето, канелата и ваниловия екстракт.
Разбъркайте добре, за да се смесят съставките, оставете настрана за 10-15 минути.
Преместете плодовете в керамичен съд за печене, заравнете и покрийте с алуминиево фолио. Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса или на 180 градуса с вентилатор за около 20-30 минути.
Сервирайте в купичка, като на дъното и поставите от печените плодове, а отгоре поръсите щедро с хрупкава гранола Luna. Украсете с листенца прясна мента.